Lasertyöstökoneillamme pystymme leikkaamaan ja kaivertamaan puuta ja vaneria. Lasertyöstökone kykenee tekemään erittäin tarkkaa jälkeä ja mahdollistaa todella pienienkin yksityiskohtien tekemisen puulle tai vanerille.

Leikkauksella ja kaiverruksella pystymme tekemään yksilöllisiä tuotteita asiakkaan tarpeisiin yksittäisistä kappaleista tuhansiin kappaleisiin. Tuotteisiin pystytään kaivertamaan yrityksen logo ja muuta tekstiä. Kaiverruksen ja leikkauksen mahdollisuudet ovat vain mielikuvituksessa. Lasertekniikka on kustannustehokas tapa tehdä isompiakin määriä.

Kotimaisesta koivusta tarjotin Säde

Voit itse suunnitella työstettävän tuotteen tai voit antaa meidän suunnitella se ohjeidesi mukaan.

Käytämme materiaalina Suomalaista puuta ja koivuvaneria. Puusta tehdyt tuotteet ovat ekologisia ja yksilöllisiä verrattuna muovista valmistettuihin vastaaviin tuotteisiin, kuten yrityksen henkilökunnan nimikyltit.

Kakkukoristeet

Vanerinen kakkukoriste on kakun kruunaaja. Valmistamme yksilölliset koivuvanerista valmistetut kakkukoristeet omalla nimellä. Esimerkiksi ristiäisiin tai häihin

Tilauksen voit tehdä täältä, ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@karupuu.fi tai soittamalla numeroon 041 315 3617

Laserlaitteen käyttömahdollisuudet ovat hyvin laajat. Alla joitakin esimerkki tuotteita, jotka ovat mahdollista tehdä laserlaitteen avulla: Kakkukoristeet, kyltit, talonumerot, avaimenperät, matkalaukkutagi, nimikyltti, opastetaulu, postikortti, kutsukortti, mainoslahja, käyntikortit, koriste-esineet, palapelit.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella